No es diu... cal dir... deia Toni Mestre en el programa De dalt a baix de Ràdio Peninsular (emissora de Ràdio Nacional d'Espanya) que va nàixer el 1974 i, desprès de diverses interrupcions va desaparèixer definitivament a començament dels noranta. A InfoMigjorn apareix enllaçat aquest vídeo amb incorreccions que apareixen sovint als mitjans de comunicació. Feu-hi una ullada.
"Amb el poder que tenen els mitjans no es tarda ni una setmana a escampar una paraula. Al segon dia de dir-la ja no estranya a ningú i al tercer ja tothom es pensa que hi és de sempre" El periódico, 28/09/2007
1 comentari:
Encara que siguen paraules i dites que tot el món diu, segueixen sonant extranyes per a la gent que estudia a l'escola. El problema apareix en la gent que ho ha parlat des que era petit en pobles on el castellà es "posà de moda". El català està molt castellanitzat i no hi ha terme mig, ja que molta gent opina que això no pot ocórrer i es capfiquen en Pompeu Fabra i d'altres que afirmen que la llengua evoluciona i "vacacions" s'ha dit tota la vida.
Si, la llengua evoluciona, però fins a un punt.
Publica un comentari a l'entrada