dimarts, 17 de maig de 2011

Amb cara i ulls

Presentació a València del llibre Amb cara i ulls de Víctor Pàmies
 Raons que rimen
El col·lectiu 1entretants, la Xarxa Cooperativa d'Experiències TIC per a l'Ensenyament en Valencià, ha organitzat una presentació a València de l’últim llibre del lingüista Víctor Pàmies, Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l’ull, un llibre finançat a través del micromecenatge des del portal Verkami.com.
El llibre és l’excusa per organitzar un acte desvirtualitzador entre representants i promotors de ben diverses iniciatives que s’han desenvolupat a través de la xarxa en els darrers anys. La voluntat és que aquest acte presencial faciliti el coneixement directe de diversos actors de la catosfera.
La cita és el pròxim dissabte, 21 de maig, a les 19.00h, a la Sala dels Arcs de Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10, València)
També hi intervindran Josep Daniel Climent, membre d’1entretants, per parlar-nos sobre la fraseologia i les expressions populars en Enric Valor i Francesc Gascó, membre també d’1entretants i blogaire veterà, per fer-nos un tast de les rondalles i els modismes de Beneixama.
Francesc Mompó, escriptor i bloguer, parlarà de la columna setmanal que tenia a L’informatiu: La Iseta: un exemple de revolta a la xarxa; i Alícia Martí, bloguera i Antoni Torreño, membres d’1entretants, ens mostraran un petit vídeo sobre un gran projecte educatiu que, de manera col·laborativa, compila mostres de poesia oral improvisada de diferents indrets de les terres de parla catalana.
L’acte també servirà perquè Víctor Pàmies expliqui com s’organitzen els homenatges blogaires a la xarxa, quins recursos lingüístics i paremiològics trobem actualment a Internet i quins resultats sobre el País Valencià va abocar l’estudi del Top ten dels refranys catalans
Durant l’acte també comptarem amb els jocs i l’animació teatral d’Anna Gascón i Lucía Arce i hi haurà preparat per a després de la trobada un sopar de germanor a la Sala Gran de Ca Revolta, per poder debatre amb més tranquil·litat tots els temes encetats durant l’acte de presentació.
(InfoMigjorn)

2 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Almàssera, gràcies per la difusió!

Em fa molta il·lusió anar a València i amb un acte com aquest, no m'hi podia pas negar! :-)

Christopher Zahonero ha dit...

Et convide a passar-te i a comentar Eva: http://altasuciedad-p.blogspot.com/2011/05/que-vos-passa-valencians.html