dilluns, 15 de novembre de 2010He llegit al blog de Francesc López que dimecres, al Centre Octubre, entrevisten Joan Francesc Mira, autor del llibre que llegirem al tercer trimestre, Una biblioteca en el desert. Us interessa?

Dia: dimecres, 17 de novembre

Hora: 19:30 h.

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Acte: Entrevista a Joan Francesc Mira.

Pere Antoni Pons és autor del llibre La vida, el temps, el món: Sis dies de conversa amb Joan Francesc Mira (Publicacions de la Universitat de València).

3 comentaris:

CHRISTOPHER ZAHONERO ha dit...

Seria interessant però jo crec que seria millor haver-se llegit el llibre avans...

Manuel ha dit...

Eva, vas dir que "Una biblioteca en el desert" era un conjunt de historietes un poc inintel·ligibles, no? És del tipus "Tretze Tristos Tràngols", d'Albert Sanchez Piñol?
Només m'he llegit alguns contes, però són molt ¿abstractes? i costa entendre'ls... Si el de Mira es d'eixe caire... jajaja

Almàssera ha dit...

Perdona per no haver-te contestat, Manuel: no havia vist que hi haguera comentaris. No tenen res a veure els dos llibres. El de Sánchez Piñol són contes, i si aquests et semblen abstractes, ja veurem què passa amb "Sis homes". El de Mira és assaig, i tracta temes molt diversos, i la majoria ens afecten bastant. Tu pots amb tot, mante!